Tofua kasviksilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu270 g    392 kcal45 g4,1 g23 g6,8 g
Porkkana 125 g1,9 kpl   41 kcal0,8 g7 g0,3 g3,2 g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g15 g    27 kcal0,4 g6,3 g0 g0 g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g15 g    3 kcal0 g1 g0 g0 g
Hunaja 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl66 kcal0,1 g16 g0 g0 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Parsa puhdistettu 250 g7,1 kpl  4,6 dl81 kcal7,2 g5 g1,5 g8,8 g
Sipuli (kuorittu)85 g1,6 kpl  0,9 dl23 kcal1,1 g4,1 g0,2 g1,4 g
Paprika punainen 110 g0,7 kpl   32 kcal1 g5 g0,4 g2,1 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.5 g 2,8 tl0,9 rl0,1 dl57 kcal2,3 g0,6 g4,9 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
924 g    848 kcal58 g50 g44 g24 g
Ravintosisältö / annos231 g    212 kcal14 g12 g11 g6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal6,3 g5,4 g4,8 g2,6 g
Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.