Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)400 g    440 kcal92 g0 g8,4 g0 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250 g2 kpl   50 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Paprika, punainen170 g    44 kcal1,5 g7,8 g0,7 g3,4 g
Sipuli 140 g2,6 kpl  1,6 dl42 kcal1,8 g6,7 g0,3 g2,4 g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500 g    150 kcal5 g30 g1 g5 g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g191 g    210 kcal34 g3,8 g5,7 g0 g
Oliivi kivetön musta rainbow80 g    144 kcal0,5 g4,6 g14 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g285 g    1026 kcal34 g214 g4,3 g10 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2076 g    2646 kcal171 g276 g95 g24 g
Ravintosisältö / annos346 g    441 kcal28 g46 g16 g4,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    127 kcal8,2 g13 g4,6 g1,2 g
Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.