Tonnikala-makaroonilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g240 g    840 kcal31 g167 g4,6 g7,7 g
Pasta, Torino ruispasta plus120 g    384 kcal14 g76 g2,9 g14 g
Linssi-punainen (raaka)100 g    304 kcal25 g50 g1 g9 g
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Maissi, pakaste (Spar) 200g100 g    111 kcal4,2 g20 g2,3 g0 g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl150 g    45 kcal6,9 g2,9 g0,5 g2,4 g
Tonnikala vedessä 600 g  60 rl11 dl627 kcal135 g0 g9 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 275 g5 kpl   392 kcal34 g0,8 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1695 g    2726 kcal252 g319 g49 g36 g
Ravintosisältö / annos170 g    273 kcal25 g32 g4,9 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    161 kcal15 g19 g2,9 g2,1 g
Keitä makaroonit, lisää ne ja muut ainekset vuokaan ja päälle munat jotka sekoitettu noin 1litraan vettä.

Paista n. 225 asteessa kunnes munat hyytyvät ja enin neste haihtuu, anna seisahtaa noin vartti ennen tarjoilua