Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g300 g4,6 kpl   84 kcal1,8 g18 g0,6 g7,5 g
Lanttu 300 g    87 kcal3 g14 g0,9 g5,4 g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g400 g    480 kcal13 g15 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Oliiviöljy 40 g 8 tl2,9 rl0,4 dl354 kcal0 g0 g40 g0 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Kesäkurpitsa zucchini 300 g0,9 kpl   54 kcal1,7 g7,5 g1,2 g2,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1465 g    1104 kcal22 g62 g83 g17 g
Ravintosisältö / annos244 g    184 kcal3,7 g10 g14 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal1,5 g4,2 g5,7 g1,2 g
Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.