Tomaattisienikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g150 g    45 kcal1,5 g6 g0,5 g0 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500 g  33 rl5 dl175 kcal8 g35 g0,5 g7 g
Kesäkurpitsa zucchini 500 g1,4 kpl   90 kcal2,8 g13 g2 g3,5 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2310 g    439 kcal14 g60 g13 g13 g
Ravintosisältö / annos385 g    73 kcal2,4 g10 g2,2 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    19 kcal0,6 g2,6 g0,6 g0,6 g
Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.