Saaristolaisleipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Piimä AB Acidophilus Valio1000 g    530 kcal32 g45 g25 g0 g
Hiiva 75 g1,5 kpl   56 kcal10 g0,8 g0,3 g5,2 g
Siirappi 420 g 60 tl21 rl3 dl1266 kcal0,4 g311 g0 g0 g
Kaljamallas, Tuoppi, 1dl=80g (rouhittu ruismallas)240 g    910 kcal28 g185 g5,3 g34 g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%60 g    150 kcal8,4 g6,6 g3,4 g29 g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g165 g    503 kcal16 g101 g3,3 g24 g
Suola, annos 3g9 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai720 g  72 rl11 dl2520 kcal86 g511 g15 g22 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
45 annosta
2689 g    5935 kcal181 g1161 g52 g114 g
Ravintosisältö / annos60 g    132 kcal4 g26 g1,2 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    221 kcal6,7 g43 g1,9 g4,3 g
1 l piimää
75 g hiivaa
3 dl siirappia
3 dl kaljamaltaita
3 dl vehnäleseitä
3 dl ruisjauhoja
1 rkl suolaa
12 dl vehnäjauhoja
Voiteluun siirappivettä siten, että siirappia on määrästä 1/3.