Perukan suklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen150 g    1080 kcal1,5 g1,5 g120 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 255 g85 kpl64 tl21 rl3 dl1035 kcal0 g255 g0 g0 g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g300 g    1050 kcal11 g243 g3 g9 g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten45 g    149 kcal11 g20 g10 g5 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g90 g    360 kcal0 g90 g0 g0 g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten15 g    50 kcal3,5 g6,8 g3,2 g1,7 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50 g    360 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl23 kcal1,5 g2,4 g0,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1230 g    4300 kcal42 g628 g188 g16 g
Ravintosisältö / annos123 g    430 kcal4,2 g63 g19 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    350 kcal3,4 g51 g15 g1,3 g
Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.