Papulinssipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk400 g  27 rl4 dl107 kcal2,4 g21 g0,8 g5,6 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Soijapapu, keitetty, suolaton 600 g   8 dl1071 kcal97 g43 g48 g42 g
Linssi, punainen, Go Green200 g    650 kcal48 g98 g2 g24 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8 g2 kpl   8,3 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1323 g    1998 kcal149 g168 g66 g74 g
Ravintosisältö / annos221 g    334 kcal25 g28 g11 g12 g
Ravintosisältö / 100g100 g    151 kcal11 g13 g5 g5,6 g
Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.