Papusalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 600 g   8 dl1071 kcal97 g43 g48 g42 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 7 g1,8 kpl   7,6 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
687 g    1362 kcal98 g46 g78 g43 g
Ravintosisältö / annos115 g    228 kcal16 g7,7 g13 g7,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    198 kcal14 g6,7 g11 g6,3 g
Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.