Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1000 g15 kpl   280 kcal6 g60 g2 g25 g
Sipuli 1000 g18 kpl  11 dl303 kcal13 g48 g2 g17 g
Vesi, vesijohtovesi 1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200 g    560 kcal38 g0,1 g44 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3530 g    1413 kcal57 g108 g78 g42 g
Ravintosisältö / annos353 g    141 kcal5,6 g11 g7,8 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal1,6 g3 g2,2 g1,2 g
Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan