Punajuurisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punajuuri 500 g6,3 kpl   192 kcal5 g35 g1 g13 g
Omena, keskikokoinen 200g200 g1,3 kpl   68 kcal0,4 g14 g0,6 g3,6 g
Kurkku 250 g0,6 kpl  5,6 dl27 kcal1,4 g3,5 g0,3 g1,7 g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g200 g    130 kcal6,6 g9 g7,8 g0 g
Ruohosipuli, tuore30 g  4,3 rl3/4 dl8,1 kcal0,4 g1,1 g0,2 g0,3 g
Sitruunamehu, laimentamaton50 g    11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1230 g    436 kcal14 g63 g10 g18 g
Ravintosisältö / annos123 g    44 kcal1,4 g6,3 g1 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    35 kcal1,1 g5,1 g0,8 g1,5 g
Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.