Mausteveikon Katkarapupiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g400 g    1480 kcal18 g124 g100 g15 g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja400 g    312 kcal67 g0 g4 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu204 g3,4 kpl   257 kcal22 g0,6 g18 g0 g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g10 g    6 kcal0,1 g1 g0 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2 g    3,4 kcal0,2 g0,6 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g2 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1479 g    2075 kcal109 g129 g123 g16 g
Ravintosisältö / annos185 g    260 kcal14 g16 g15 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    140 kcal7,3 g8,7 g8,3 g1,1 g
Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.