Mausteveikon Speca te mbushura

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 680 g4 kpl   199 kcal6,4 g31 g2,7 g13 g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g400 g    560 kcal84 g0 g28 g0 g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g75 g    255 kcal5 g59 g0,5 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g390 g    215 kcal6,6 g26 g9 g4,7 g
Tilli, tuore 40 g  13 rl 12 kcal1,5 g0,4 g0,3 g0,8 g
Persilja 50 g  25 rl 14 kcal0,7 g0,6 g0,1 g4 g
Rypsiöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1720 g    1536 kcal105 g118 g71 g23 g
Ravintosisältö / annos430 g    384 kcal26 g30 g18 g5,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    89 kcal6,1 g6,9 g4,1 g1,4 g
Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.