Kesäkurpitsa-lohimoussaka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa600 g1,7 kpl   102 kcal2,4 g15 g3,6 g4,2 g
Porkkana 160 g2,5 kpl   52 kcal1 g8,9 g0,3 g4,1 g
Valkosipuli 6 g1,5 kpl   6,5 kcal0,5 g1 g0 g0,1 g
Sipuli (kuorittu)45 g0,8 kpl  1/2 dl12 kcal0,6 g2,2 g0,1 g0,8 g
Tomaattimurska 250 g  17 rl2,5 dl74 kcal1,4 g13 g0,5 g4,8 g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 40 g 8 tl2,9 rl0,4 dl215 kcal0,4 g0,3 g24 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 300 g 60 tl20 rl3 dl136 kcal3 g20 g4,5 g2,4 g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)16 g    43 kcal0,9 g0,9 g4 g0,2 g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives16 g    45 kcal0,6 g1 g4,5 g0 g
Lohisäilyke155 g    155 kcal28 g0 g4,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1718 g    943 kcal42 g83 g47 g18 g
Ravintosisältö / annos215 g    118 kcal5,2 g10 g5,8 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal2,4 g4,8 g2,7 g1 g
Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.