Helppo kanaratatouille

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g400 g    360 kcal6 g24 g26 g8 g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g400 g    180 kcal6 g30 g4 g0 g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g300 g    345 kcal48 g5,7 g15 g0 g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g250 g    275 kcal58 g0 g4,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1350 g    1160 kcal118 g60 g50 g8 g
Ravintosisältö / annos338 g    290 kcal29 g15 g12 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal8,7 g4,4 g3,7 g0,6 g
Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.