Sieni-parsakaalivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Kanttarelli, tuore, annos 100g200 g    48 kcal3,6 g6 g1 g3,8 g
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Voi 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl102 kcal0,2 g0,1 g11 g0 g
Mozzarella light60 g    96 kcal12 g0,3 g5,4 g0 g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g200 g    140 kcal4 g6,6 g10 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1004 g    569 kcal43 g24 g30 g18 g
Ravintosisältö / annos251 g    142 kcal11 g6,1 g7,5 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    57 kcal4,3 g2,4 g3 g1,8 g
1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.