Kalakeitto itämainen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1200 g    924 kcal204 g0 g12 g0 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g600 g8,6 kpl   360 kcal9 g78 g0,6 g5,4 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl400 g    680 kcal72 g5,6 g40 g0 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27 g    239 kcal0 g0 g27 g0 g
Lanttu 300 g    87 kcal3 g14 g0,9 g5,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
5027 g    2426 kcal293 g124 g82 g21 g
Ravintosisältö / annos419 g    202 kcal24 g10 g6,8 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal5,8 g2,5 g1,6 g0,4 g
Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.