Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit200 g    42 kcal6,6 g3,8 g0 g5 g
Kukkakaali, pakaste, Apetit250 g    43 kcal4 g5,5 g0,5 g4,8 g
Voi 45 g 9 tl3,2 rl0,5 dl326 kcal0,5 g0,2 g37 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g56 g    157 kcal11 g0 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
551 g    568 kcal22 g10 g49 g10 g
Ravintosisältö / annos276 g    284 kcal11 g4,8 g25 g4,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    103 kcal3,9 g1,7 g9 g1,8 g
1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)