Kruunuvihannesjuustopaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit250 g    55 kcal4,3 g7,8 g0,5 g5,5 g
Voi vähäsuolainen 26 g 5,2 tl1,9 rl0,3 dl189 kcal0,3 g0,1 g21 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g64 g    179 kcal12 g0 g14 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
345 g    423 kcal17 g7,9 g36 g5,5 g
Ravintosisältö / annos173 g    212 kcal8,4 g4 g18 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    123 kcal4,9 g2,3 g10 g1,6 g
1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.