Kantterellikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g280 g    67 kcal5 g8,4 g1,4 g5,3 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Tilli, tuore 40 g  13 rl 12 kcal1,5 g0,4 g0,3 g0,8 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20 g    144 kcal0,1 g0,1 g16 g0 g
Kanttarelli, tuore, annos 100g85 g    20 kcal1,5 g2,5 g0,4 g1,6 g
Sipuli (kuorittu)36 g0,7 kpl  0,4 dl10 kcal0,5 g1,7 g0,1 g0,6 g
Tilli, tuore 12 g  4 rl 3,6 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,3 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl61 g    52 kcal0,8 g2,7 g4,2 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.1 g    44 kcal0 g0 g4,9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
860 g    555 kcal14 g31 g42 g11 g
Ravintosisältö / annos215 g    139 kcal3,5 g7,6 g10 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal1,7 g3,5 g4,8 g1,2 g
Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.