Mustikkapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g50 g    53 kcal3 g7,5 g1,3 g8,3 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,6 rl0,5 dl175 kcal0 g43 g0 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g90 g    414 kcal0,5 g0,5 g46 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Mustikka metsä- 180 g  15 rl3 dl79 kcal0,9 g12 g1,1 g5,9 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl128 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,5 rl1/2 dl173 kcal0 g43 g0 g0 g
Vanilliinisokeri, teelusikka5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Flora margariini 60, annos 10g5 g    27 kcal0 g0 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
861 g    1680 kcal38 g213 g71 g19 g
Ravintosisältö / annos72 g    141 kcal3,2 g18 g6 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    195 kcal4,4 g25 g8,3 g2,2 g
Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.