Slaavilainen tattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)30 g    30 kcal2,3 g5,1 g0,2 g0,6 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Purjosipuli 50 g1/4 kpl   11 kcal0,9 g1,2 g0,1 g1,1 g
Porkkana, keskikokoinen 65g150 g2,3 kpl   42 kcal0,9 g8,9 g0,3 g3,8 g
Selleri, annos 50g100 g    14 kcal1 g3 g0 g0 g
Tomaatti, tuore250 g2 kpl   51 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Sieni tatti, hapero 150 g    42 kcal2,7 g4,4 g0,8 g2,9 g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g100 g    11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1950 g    405 kcal11 g39 g23 g14 g
Ravintosisältö / annos488 g    101 kcal2,9 g10 g5,6 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    21 kcal0,6 g2 g1,2 g0,7 g
Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.