Salamipizza itsetehty

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Salami (Lidl)150 g    521 kcal32 g1,5 g44 g0 g
Arkijuusto, Valio [330kcal]100 g13 kpl   330 kcal27 g0 g24 g0 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g390 g    133 kcal5,5 g23 g2 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 325 g  33 rl5 dl1115 kcal33 g228 g3,9 g11 g
Kuivahiiva, annos 11g11 g    40 kcal5 g4,4 g0,7 g0 g
Oregano, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 6,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1387 g    2160 kcal102 g261 g74 g12 g
Ravintosisältö / annos231 g    360 kcal17 g44 g12 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    156 kcal7,4 g19 g5,4 g0,9 g
Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.