Kanttarellikastike vähähh

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kantarelli 300 g7,5 kpl  7,5 dl52 kcal5,5 g1,2 g1,5 g5,7 g
Voi 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl73 kcal0,1 g0 g8,1 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15 g    11 kcal1,1 g1,4 g0,1 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Valkopippuri 0.2 g 0,1 tl  0,6 kcal0 g0,1 g0 g0,1 g
Sipuli 60 g1,1 kpl  2/3 dl18 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
586 g    818 kcal12 g12 g80 g7,1 g
Ravintosisältö / annos147 g    205 kcal2,9 g3 g20 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    140 kcal2 g2 g14 g1,2 g
Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.