Kahden kaalin jauhelihapaistos vhh

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 400 g1,1 kpl   140 kcal19 g7,8 g1,2 g10 g
Kukkakaali 400 g2/3 kpl  10 dl96 kcal7,2 g8,8 g1,2 g9 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 500 g    691 kcal94 g0 g35 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Sipuli 60 g1,1 kpl  2/3 dl18 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Kananmuna 50g(kpl)110 g    139 kcal12 g0,3 g10 g0 g
Emmental juustoraaste, euroshopper50 g    180 kcal14 g0,1 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1732 g    1958 kcal152 g27 g134 g21 g
Ravintosisältö / annos289 g    327 kcal25 g4,5 g22 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal8,7 g1,6 g7,7 g1,2 g
Keitä kukka- ja parsakaalin nuput puolikypsiksi.

Paista jauheliha ja silputtu sipuli, mausta mustapippurilla.

Täytä uunivuoka kerroksittain kaaleilla ja jauhelihalla ja kaada päälle muna-kermaseos, johon on liuotettu 1 lihaliemikuutio tai 1 rkl vasikanfondia.

Paista noin 150 asteessa 30 min ja lisää 10 min. ajaksi juustoraaste vuokaan.