Keräkaalia sinappikastikkeella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g350 g    84 kcal4,2 g12 g0,7 g7,4 g
Oliiviöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Dijonsinappi, Maille, Original20 g    14 kcal0,8 g1,6 g0,6 g0,6 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20 g    4 kcal0 g1,3 g0 g0 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Vesi, vesijohtovesi 30 g 6 tl2 rl0,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
465 g    354 kcal5,9 g17 g28 g8,3 g
Ravintosisältö / annos116 g    88 kcal1,5 g4,2 g7,1 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal1,3 g3,6 g6,1 g1,8 g
Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.