Namikanasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen250 g2 kpl   50 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g250 g    63 kcal0 g0 g0 g0 g
Kurkku 200 g1/2 kpl  4,4 dl22 kcal1,1 g2,8 g0,2 g1,4 g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli125 g    375 kcal4,6 g5,6 g38 g0,1 g
Kanafileesuikale (Atria), annos 150g300 g    450 kcal48 g9 g21 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1175 g    973 kcal56 g29 g60 g5,9 g
Ravintosisältö / annos294 g    243 kcal14 g7,3 g15 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal4,8 g2,5 g5,1 g0,5 g
Leikkele sipuli, salaatti, kurkku ja kirsikkatomaatit kulhoon.

Laita Creme Bonjour Valkosipuli & Yrtti -salaattijuusto näiden päälle.

Paista maustamaton kanafilee, laita se juuston päälle jotta sen lämpö sulattaa juuston.

Purista puolikkaasta sitruunasta mehut vielä mukaan, sekoita ja nauti!