Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali900 g    190 kcal11 g31 g1,8 g19 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800 g    1820 kcal152 g0 g136 g0 g
Sipuli 300 g5,5 kpl  3,3 dl91 kcal3,8 g14 g0,6 g5,1 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2630 g    2137 kcal167 g53 g139 g27 g
Ravintosisältö / annos526 g    427 kcal33 g11 g28 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    81 kcal6,4 g2 g5,3 g1 g
Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.