Linssi-papukeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 300 g5,5 kpl  3,3 dl91 kcal3,8 g14 g0,6 g5,1 g
Papu valkoinen, keitetty 400 g   5,7 dl430 kcal34 g56 g1,4 g28 g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 200 g   2,5 dl637 kcal49 g91 g3,8 g18 g
Tomaattimurska 800 g  53 rl8 dl235 kcal4,5 g42 g1,6 g15 g
Valkosipuli 30 g7,5 kpl   33 kcal2,4 g4,9 g0,2 g0,6 g
Rajah Mild Curry Paste (10g)40 g    57 kcal1,6 g3,5 g4,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2785 g    1616 kcal95 g213 g27 g67 g
Ravintosisältö / annos464 g    269 kcal16 g35 g4,4 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal3,4 g7,6 g1 g2,4 g
Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.