Kasvispannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Kesäkurpitsa zucchini 250 g0,7 kpl   45 kcal1,4 g6,3 g1 g1,7 g
Paprika punainen 80 g0,5 kpl   23 kcal0,8 g3,6 g0,3 g1,5 g
Vihreitä papuja,pakaste200 g    60 kcal4 g9 g1 g4,8 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Feta Patros 200 g100 g    238 kcal16 g0,7 g19 g0 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Chili paprika punainen12 g    4,8 kcal0,2 g1,1 g0 g0 g
Tomaatti 150 g1,2 kpl   34 kcal0,8 g5,2 g0,5 g2,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
919 g    576 kcal26 g30 g37 g13 g
Ravintosisältö / annos230 g    144 kcal6,5 g7,6 g9 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    63 kcal2,8 g3,3 g4 g1,4 g
Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.