Porsaanfilekastike vähähh

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 500 g0,8 kpl   626 kcal105 g0 g23 g0 g
Sipuli 50 g0,9 kpl  0,6 dl15 kcal0,6 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15 g    11 kcal1,1 g1,4 g0,1 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Voi 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl73 kcal0,1 g0 g8,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
776 g    1388 kcal111 g10 g101 g1,2 g
Ravintosisältö / annos129 g    231 kcal18 g1,7 g17 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    179 kcal14 g1,3 g13 g0,2 g
Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.