Tofu enchiladas (Zone)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tofu, maustamaton 270 g, annos 100 g85 g    123 kcal14 g1,3 g7,2 g0,7 g
Oliiviöljy 4 g 0,8 tl0,3 rl 35 kcal0 g0 g4 g0 g
Tomaattisose tomaattipyree 20 g   0,2 dl15 kcal0,9 g2,6 g0 g0,2 g
Ricotta raejuusto Talar 1 rkl 25 g (Noliman), annos 25g120 g    120 kcal13 g5,3 g5,3 g0 g
Sipuli 50 g0,9 kpl  0,6 dl15 kcal0,6 g2,4 g0,1 g0,9 g
Paprika vihreä 80 g0,5 kpl   17 kcal0,8 g2 g0,2 g1,5 g
Tomaattisose tomaattipyree 50 g   0,6 dl38 kcal2,3 g6,5 g0,1 g0,5 g
Tortilla (maissi, Old El Paso)40 g    136 kcal4 g24 g2,8 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
449 g    500 kcal36 g44 g20 g4,6 g
Ravintosisältö / annos449 g    500 kcal36 g44 g20 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal7,9 g10 g4,4 g1 g
1 rkl shoyu kastiketta
1 dl pinaattia pestynä ja hakattuna
1 rkl chilijauhetta tai sipulijauhetta
valkosipulijauhetta maun mukaan

Pakasta tofu, sulata ja anna valua painon alla.

Murenna tofu ja sekoita soijakastikkeen kanssa.

Keitä pinaattia 1/4 kupillisessa vettä 3-5min.

Siirrä sivuun.

Kuumenna tofua öljyn, chilijauheen, sipulijauheen, valkosipulijauheen ja mausteiden kanssa 3min.

Lisää tomaattisose, sekoita ja poista levyltä.

Sekoita ricottan ja pinaatin kanssa.

Kuumenna uuni 180C.

Kuumenna sipulia ja paprikaa pannulla.

Lisää tomaattisose ja mausteet.

Kypsennä 15-20min.

Lisää vettä 10min päästä jotta saat ohuen kastikkeen.

Dippaa tortillat kastikkeeseen, jotta pehmenevät, täytä tofulla ja kääri rullalle.

Kaada 1/3 kastikkeesta pannuun.

Lado enchiladat pannuun ja kaada loput kastikkeesta päälle.

Paista uunissa 20min peitettynä, sitten 5min ilman kantta.