Avocado-feta salaatti, karppi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 320 g2,7 kpl   634 kcal8,4 g2,5 g62 g21 g
Punasipuli, kuorittu, 100g140 g2,6 kpl  1,6 dl38 kcal1,8 g6,7 g0,3 g2,4 g
Tomaatti 240 g1,9 kpl   55 kcal1,3 g8,3 g0,7 g3,4 g
Paprika punainen 150 g0,9 kpl   44 kcal1,4 g6,8 g0,6 g2,9 g
Fetajuusto, Valio250 g    675 kcal48 g2,5 g53 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1190 g    1732 kcal61 g29 g146 g30 g
Ravintosisältö / annos99 g    144 kcal5,1 g2,4 g12 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    146 kcal5,2 g2,5 g12 g2,6 g
2 kypsää avocadoa
1 iso punasipuli
2 isoa tomaattia
1 iso paprika
250 g fetaa
3-4 valkosipulin kynttä
30 ml oliiviöljyä
50 ml sitruunamehua
perunamaustetta, sitruunapippuria

pilko kaikki ainekset ja lisää liemet ja mausteet, sekoita.

Anna maustua ja mehustua viileässä pari tuntia ja tarjoile.

Ei kaikkein kaunein salaatti, mutta todella hyvän makuinen ja karpin suuhun erittäin sopiva :-)