Dal-kaali-tomaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 200 g  20 rl3,3 dl266 kcal17 g35 g4 g10 g
Papu valkoinen, keitetty 225 g   3,2 dl242 kcal19 g32 g0,8 g16 g
Sipuli 175 g3,2 kpl  1,9 dl53 kcal2,2 g8,4 g0,4 g3 g
Kaali, valkokaali300 g    63 kcal3,6 g10 g0,6 g6,3 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Rajah Mild Curry Paste (10g)50 g    72 kcal2 g4,4 g5,2 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7 g    63 kcal0 g0 g7 g0 g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 150 g   1,9 dl478 kcal37 g69 g2,9 g13 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
3007 g    1354 kcal83 g180 g22 g56 g
Ravintosisältö / annos430 g    194 kcal12 g26 g3,1 g8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal2,7 g6 g0,7 g1,9 g
Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.