Uunikampela

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 175 g1 kpl   51 kcal1,6 g7,9 g0,7 g3,3 g
Purjosipuli 135 g0,7 kpl   31 kcal2,4 g3,2 g0,3 g2,8 g
Kampela 324 g1/2 kpl   312 kcal49 g0 g13 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
839 g    1099 kcal57 g17 g89 g6,1 g
Ravintosisältö / annos280 g    367 kcal19 g5,7 g30 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    131 kcal6,7 g2 g11 g0,7 g
Kuullota pilkottu purjo öljyssä, lopuksi sekoita hetkeksi paprikasilppu joukkoon kuullottumaan.

Laita uunivuokaan kala, vihannekset ja kerma, mausta suolalla ja pippurilla.

Paista 175 asteessa puolisen tuntia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.