Punajuurikvinoa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät200 g    748 kcal26 g138 g12 g12 g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g340 g    102 kcal3,7 g18 g0,7 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
540 g    850 kcal30 g156 g13 g12 g
Ravintosisältö / annos90 g    142 kcal5 g26 g2,1 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal5,5 g29 g2,4 g2,2 g
Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.