Parmesaani-valkosipulirullat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hiiva 25 g1/2 kpl   19 kcal3,3 g0,3 g0,1 g1,7 g
Vesi, vesijohtovesi 125 g 25 tl8,3 rl1,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljy30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 228 g  23 rl3,5 dl781 kcal23 g159 g2,7 g8 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Parmesaaniraaste, Tesco100 g    390 kcal33 g0 g28 g0 g
Basilika, kuivattu 1.5 g 1,5 tl3/4 rl 3,8 kcal0,2 g0,3 g0,1 g0,6 g
Timjami 0.5 g 1/2 tl1/4 rl 1,4 kcal0 g0,1 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
524 g    1477 kcal61 g162 g61 g11 g
Ravintosisältö / annos26 g    73 kcal3 g8 g3 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    282 kcal12 g31 g12 g2 g
TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...