Katkarapu-halloumi salaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Katkarapu 150 g75 kpl  3 dl103 kcal22 g0 g1,7 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Appelsiini, kuorittu 100 g0,5 kpl   47 kcal0,6 g8,9 g0,3 g2,1 g
Salaatti, jäävuori tuore200 g    20 kcal2,2 g1,6 g0,4 g2 g
Kurkku 70 g0,2 kpl  1,6 dl7,7 kcal0,4 g1 g0,1 g0,5 g
Halloumi-juusto light, 100g50 g    110 kcal14 g0,5 g6 g0 g
Hunaja 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl23 kcal0 g5,7 g0 g0 g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen7 g    13 kcal0 g3,2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
614 g    332 kcal39 g22 g8,6 g5,1 g
Ravintosisältö / annos614 g    332 kcal39 g22 g8,6 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    54 kcal6,3 g3,6 g1,4 g0,8 g
Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI