Leenan kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali800 g    169 kcal10 g27 g1,6 g17 g
Kananmuna, keitetty 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Maito, Kevyt300 g 60 tl20 rl3 dl138 kcal10 g14 g4,5 g0 g
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)150 g    525 kcal11 g110 g4,5 g6 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 60 g 12 tl4,3 rl2/3 dl531 kcal0 g0 g60 g0 g
Sieni, tatti, hapero150 g    35 kcal2,7 g4,1 g0,8 g2,7 g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 200 g    257 kcal42 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1770 g    1811 kcal88 g156 g93 g26 g
Ravintosisältö / annos221 g    226 kcal11 g19 g12 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal5 g8,8 g5,2 g1,4 g
800g kaalia (käyteään pannulla)
1,5 dl tummaa riisiä
3 dl maitoa
2 kananmunaa
200 g jauhlihaa
2 sipulia
4 rkl öljyä paistamiseen
1,5 dl mustia torvisieniä silputtuna

suolaa, pippuria, chiliä

Kiehauta riisi puolivalmiiksi
Paista jauheliha ja sipulit
Pehmennä kaalit pannulla
Uunissa n. 180 asteessa min 1h