Kevyt pizzapohja

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g175 g    613 kcal23 g123 g2,6 g0 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8 g0,2 kpl   0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
293 g    701 kcal23 g123 g13 g0 g
Ravintosisältö / annos147 g    352 kcal11 g61 g6,3 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    239 kcal7,8 g42 g4,3 g0 g
Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!