Pata porsaan sydämestä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 140 g7 kpl   317 kcal22 g0,7 g25 g0 g
Porsaan sydän raaka, annos 100g700 g    826 kcal121 g9 g31 g0 g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 500 g1,3 kpl 33 rl5 dl213 kcal1,9 g21 g0 g0 g
Lanttu 200 g    58 kcal2 g9 g0,6 g3,6 g
Ruusukaali 250 g17 kpl  4,2 dl61 kcal3,5 g4,9 g1,3 g6,3 g
Porkkana, keskikokoinen 65g250 g3,9 kpl   70 kcal1,5 g15 g0,5 g6,3 g
Paprika punainen 200 g1,2 kpl   59 kcal1,9 g9 g0,8 g3,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2240 g    1603 kcal154 g68 g59 g20 g
Ravintosisältö / annos448 g    321 kcal31 g14 g12 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    72 kcal6,9 g3 g2,6 g0,9 g
Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.