Juusto-kinkkupannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 800 g 160 tl53 rl8 dl271 kcal25 g39 g0,8 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25 g    225 kcal0 g0 g25 g0 g
Kananmuna kuoreton 180 g3,3 kpl   257 kcal23 g0,5 g19 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Leikkelemakkara, kinkkumakkara, rasvaa 16 % 350 g23 kpl   698 kcal45 g3,5 g57 g0,1 g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 200 g25 kpl   757 kcal56 g0 g60 g0 g
Juusto, mozzarella 125 g    326 kcal23 g0 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1940 g    3426 kcal197 g225 g190 g9 g
Ravintosisältö / annos121 g    214 kcal12 g14 g12 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    177 kcal10 g12 g10 g0,5 g
Vatkaa munat ja maito, sekoita joukkoon öljy ja jauhot, samoin suolaa ja mausteita maun mukaan.

Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele pintaan pilkottu kinkku sekä raastetut juustot.

Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.