Nopeat suklaapalat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suklaa tumma 260 g1,5 kpl   1343 kcal10 g139 g81 g14 g
Vaalea siirappi,700g60 g    192 kcal0 g46 g0 g0 g
Keksi, teollinen, keskiarvo 170 g19 kpl   746 kcal7,9 g104 g33 g2,5 g
Vaahtokarkit, keskiarvo100 g    332 kcal2 g81 g0 g0 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl888 kcal0,9 g0,5 g100 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
715 g    3500 kcal21 g370 g213 g16 g
Ravintosisältö / annos45 g    220 kcal1,3 g23 g13 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    490 kcal2,9 g52 g30 g2,3 g
Sulata suklaa, voi ja vaalea siirappi kattilassa.

Murskaa sillä välin Marie-keksejä tai muita vastaavia keksejä eri kokoisiksi palasiksi - sattumat toivottuja.

Ota sulasta suklaaseoksesta noin desin talteen ja sekoita jäljelle jääneeseen seokseen pienet vaahtokarkit (esimerkiksi rocky mountain) ja keksin palat.

Kaada vuokaan, tasoita ja kaada päälle täyttämään rakoja desi suklaaseosta.

Anna seoksen jähmettyä jääkaapissa ja paloittele annospaloksi.