Marinoidut voipavut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g250 g    290 kcal18 g50 g2 g0 g
Oliiviöljy 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
283 g    520 kcal18 g51 g27 g0,2 g
Ravintosisältö / annos71 g    130 kcal4,6 g13 g6,8 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    184 kcal6,5 g18 g10 g0,1 g
Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.