Suppilovahverokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1000 g    300 kcal10 g40 g3 g0 g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi200 g    20 kcal3 g3 g0 g0 g
Sulatejuusto koskenlaskija125 g    388 kcal14 g0 g35 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250 g    213 kcal2,5 g8,8 g18 g0 g
Tonnikala öljyssä 75 g  7,5 rl1,4 dl142 kcal20 g0 g6,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1654 g    1065 kcal50 g52 g62 g0,3 g
Ravintosisältö / annos414 g    267 kcal12 g13 g16 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal3 g3,2 g3,8 g0 g
Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.