Kaali-jauhelihamureke (Yhteishyvä)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Korppujauho 15 g  2,1 rl0,3 dl55 kcal1,6 g11 g0,2 g0,8 g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15 g  2,5 rl0,4 dl51 kcal2,1 g8,4 g1 g1,7 g
Vesi, vesijohtovesi 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Keräkaali, 100g200 g    48 kcal2,4 g6,8 g0,4 g4,2 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Pekoni atria110 g    385 kcal17 g0 g33 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
914 g    1422 kcal106 g29 g94 g7,6 g
Ravintosisältö / annos229 g    356 kcal27 g7,3 g24 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    156 kcal12 g3,2 g10 g0,8 g
Tee normaali lihamureke.

Kuullota kaalia ja sipulia vähän pannussa, laita murekkeen sisään.

Kääri mureke pekoniin.

Paista 225 asteessa noin 40 minuuttia.