Zone-Vihreä keitto(SOSEKEITTO)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Purjosipuli 400 g2 kpl   92 kcal7,2 g10 g0,8 g8,4 g
Papu, ohut vihreä, pirkka300 g    81 kcal5,7 g13 g0,6 g7,2 g
Parsakaalinuppu300 g    90 kcal14 g5,7 g0,9 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 700 g2 kpl   126 kcal3,9 g18 g2,8 g4,9 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1 g    2,6 kcal0,1 g0,1 g0,2 g0 g
Maito, Kevyt300 g 60 tl20 rl3 dl138 kcal10 g14 g4,5 g0 g
Persilja 8 g  4 rl 2,2 kcal0,1 g0,1 g0 g0,6 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2424 g    626 kcal41 g61 g20 g22 g
Ravintosisältö / annos606 g    156 kcal10 g15 g5 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    26 kcal1,7 g2,5 g0,8 g0,9 g
Laita kattilan pohjalle öljy ja kuullota purjoa, papuja ja parsakaalta siinä hetken, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä 10 min ja lisää kesäkurpitsapalat.

Keitä kaikki kypsäksi.

Soseuta ja lisää maito suola ja pippuri.

Kuumenna.

Laita päälle persiljasilppu.

Voit laittaa annoksen päälle raejuustoa tai kermaviiliä.