Kahvi-suklaamousse

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g100 g    533 kcal7,6 g31 g42 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g33 g    21 kcal1,2 g0,1 g8,3 g0 g
Makeutusaine cologran (Lidl stiftung), annos 0.5g0.5 g    1,9 kcal0 g0,5 g0 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Kahvi mustana 100ml50 g    1,6 kcal0,2 g0,2 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
384 g    1238 kcal13 g38 g120 g0 g
Ravintosisältö / annos96 g    310 kcal3,3 g9 g30 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    323 kcal3,4 g10 g31 g0 g
1/2 dl kuumaa, vahvaa kahvia
100 g tummaa suklaata
1 keltuainen
2 rkl makeutusjauhetta (tai sokeria)
2 dl kuohukermaa

1.Pilko suklaa kulhoon.

Lisää kahvi ja sekoita tasaiseksi.

(Käytä seosta tarvittaessa mikroaaltouunissa.)

2.Sekoita keltuainen hieman jäähtyneen suklaa-kahviseoksen joukkoon.

3.Vaahdota kerma ja sokeri kevyesti ja yhdistä suklaaseen.

Jaa mousse neljään pieneen lasiin.

Pidä viileässä pari tuntia ennen tarjoilua.

Siirry sivulle!