Raijan kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1400 g    295 kcal17 g48 g2,8 g29 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl32 kcal1,6 g2,4 g1,8 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen450 g 90 tl30 rl4,5 dl149 kcal15 g22 g0 g0 g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)100 g    80 kcal1 g4,5 g7 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g15 g    110 kcal0,2 g0,2 g12 g0 g
Siirappi 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl60 kcal0 g15 g0 g0 g
Ohrasuurimo 85 g  6,5 rl1 dl274 kcal7 g54 g1,7 g6,5 g
Bataatti, kuorittu 350 g2,7 kpl   283 kcal5,5 g59 g0,2 g11 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3035 g    2404 kcal138 g205 g110 g46 g
Ravintosisältö / annos304 g    241 kcal14 g21 g11 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal4,5 g6,7 g3,6 g1,5 g
Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.