Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500 g1,4 kpl   90 kcal2,8 g13 g2 g3,5 g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g500 g    1950 kcal0 g490 g0 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g500 g7,7 kpl   140 kcal3 g30 g1 g13 g
Raparperi 500 g3 kpl  8,3 dl168 kcal3,5 g28 g0,5 g7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
50 annosta
2000 g    2349 kcal9 g560 g3,5 g23 g
Ravintosisältö / annos40 g    47 kcal0,2 g11 g0,1 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    117 kcal0,5 g28 g0,2 g1,2 g
Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.